Advies- en inkoopactie

Winst uit je Woning organiseert voor huiseigenaren in Hardenberg een advies- en inkoopactie. Hiermee krijgen huiseigenaren een advies op maat over energiebesparing in hun eigen woning. De gemeente heeft besloten deze advies- en inkoopactie actie te verlengen tot en met 28 februari 2021.

De gezamenlijk inkoopactie kan omvatten:

  • spouwmuurisolatie
  • vloerisolatie
  • HR++-glas
  • en zonnepanelen.

De kosten zijn door het gezamelijke inkopen lager en er worden goede afspraken gemaakt over de kwaliteit, service en garantie. Door middel van een veiling wordt per maatregel een bedrijf geselecteerd. Zo weet u zeker dat deelnemende bedrijven voldoen aan strenge voorwaarden.

Bij aanschaf van 2 of meer isolatiemaatregelen kunt u 30 procent subsidie ontvangen met de Subsidie Energiebesparing Eigen Huis. Winst uit je Woning kan de subsidieaanvraag volledig voor u regelen evenals de aanvraag voor de Energiebespaarlening. Deze lening maakt het mogelijk om zonder eigen geld energiemaatregelen aan te schaffen.

Hoe kunt u meedoen met de inkoopactie

 1. U schrijft zich zo snel mogelijk gratis en vrijblijvend in op winstuitjewoning.nl/Hardenberg
  (Uiterlijk voor vóór 28 februari 2021)
 2. Het team van Winst uit je woning controleert uw aanmelding en belt u bij vragen
 3. U ontvangt advies en vrijblijvende offertes op maat per e-mail:
 • Bij interesse in zonnepanelen belt de installateur die de veiling heeft gewonnen u op. De installateur maakt met behulp van satellietbeelden een vrijblijvende offerte op maat voor de koop of huur van zonnepanelen;
 • Bij interesse in spouwmuur- en/of vloerisolatie ontvangt u een e-mail voor het inplannen van een onafhankelijk huisbezoek. Hiervoor vragen wij een eenmalige bijdrage van € 29,-. Na deze onafhankelijke controle ontvangt u de offerte(s) op maat;
 • Bij interesse in overige maatregelen (waaronder isolatieglas) ontvangt u de offerte op maat op basis van de door u via onze website aangeleverde gegevens.
 1. Na ontvangst van de vrijblijvende offertes weet u of en hoe u uw energierekening het best en veilig kunt verlagen en neemt u zelf een besluit. De eventuele subsidieaanvraag of btw-teruggave worden voor u geregeld. U bepaalt zelf wanneer u een klus laat uitvoeren.

 

Informatievideo online beschikbaar

Na aanmelding, ontvangt u een link naar de video over de aangeboden energiebesparende maatregelen en de gezamenlijke inkoopactie. In deze video vindt u ook antwoorden op veel gestelde vragen. Vragen naar aanleiding van de video kunt u ons telefonisch of per mail stellen.

Veilig geadviseerd en uitgevoerd

Voor het opstellen van de offertes voor spouwmuur- en vloerisolatie is een onafhankelijk advies aan huis vereist. Deze huisbezoeken worden op veilige wijze uitgevoerd volgens de richtlijnen van het RIVM. Het huisbezoek duurt gemiddeld 20 minuten. Isolatie- en installatiebedrijven kunnen de komende periode ook veilig doorwerken.

Vrijblijvend aanmelden 

Schrijf u snel gratis en vrijblijvend in op www.winstuitjewoning.nl. Heeft u vragen over de advies- en inkoopactie? Bel dan met de helpdesk van Winst uit je woning op: 023-5836936.