Zijn er subsidies of financieringen?

Kent u dat gevoel? Dat u altijd de financiële voordeeltjes mist? Dat is niet meer nodig. Wij bieden u een overzicht van subsidies en goedkope financieringen.

Is er subsidie?
Alle informatie in een handig overzicht!

Subsidies zijn eigenlijk niet nodig, want een investering in energiebesparing verdient zich altijd terug. Toch zijn subsidies mooi meegenomen. Wij hebben alle informatie over de huidige subsidieregelingen voor u op een rij gezet. Ontvang de informatie direct in uw mail.

Vraag de informatie aan
Is de landelijke financiering iets voor mij?
Tot wel € 50.000,- aan energiezuinige maatregelen voorgeschoten!

Voor uw duurzame verbouwing of zonnepanelen kunt u het beste spaargeld gebruiken. Het rendement is veel hoger dan de rente die u van de bank krijgt. Maar heeft u niet voldoende geld? Er is altijd een goedkope financiering. De rente is zo laag, dat u vaak meteen geld overhoudt!

Informatie aanvragen
Is er ook gemeentelijke subsidie?
Een aantal gemeenten geeft subsidie!

Er zijn landelijke subsidieregelingen voor iedereen die wil investeren in duurzaam wonen. Maar sommige gemeenten hebben lokale regelingen, bijvoorbeeld voor een energieadvies bij u thuis. Wij hebben ze op een rijtje gezet!

Informatie aanvragen
Is er ook financiering voor VvE's?
Tot wel €5.000.000,- aan energiebesparende maatregelen voorgeschoten!

Er is nu voordelige financiering speciaal voor VvE's! Deze speciale Energiebespaarlening biedt Verenigingen van Eigenaren de mogelijkheid om duurzame investeringen te financieren aan hun complexen. Handig als uw VvE geen spaarpotje voor energiebesparing heeft! Iets voor u?

Informatie aanvragen
Lees deze pagina voor