Bespaar met de SlimWonen App

De gemeente Hardenberg biedt woningeigenaren 12 maanden gratis gebruik van de SlimWonen App aan. De gemeente Hardenberg helpt jou om te besparen op jouw energierekening. Daarom biedt de gemeente Hardenberg jou gratis de SlimWonen App aan. Deze app maakt gas en stroom besparen leuker én makkelijker.

Gratis SlimWonen App

Met de App kan je eindelijk zien hoeveel geld je per dag aan energie uitgeeft en of dat veel is in vergelijking met anderen. Bovendien geeft de App je een bespaardoel en laat jouw bespaarscore zien. De SlimWonen App maakt besparen makkelijker. Je krijgt informatie en wordt geholpen om echt in actie te komen. Ga aan de slag met: tips & klusjes, geld besparen met energieoverstap, slim vervangen van je huishoudelijke apparatuur en misschien zelfs isolatie & zonnepanelen. De SlimWonen App maakt besparen leuker. Speel in de App een wedstrijdje tegen je voorschotbedrag of kijk hoeveel jouw groep gezamenlijk bespaart.

Gebruik van de SlimWonen App

Om gebruik te maken van de SlimWonen App heb je een activatiecode nodig. Die ontvang je eind september per post of heb je reeks per post ontvangen. Ben je de brief kwijt? Vraag dan een nieuwe activatiecode aan in de SlimWonen App. Aan de slag in 4 stappen:
1) Download de App via de Google Play Store (Android) of de App Store (iOS);
2) Vraag jouw activatiecode aan als je die niet hebt;
3) Maak jouw account aan & voer de activatiecode in die jij per post hebt ontvangen;
4) Bevestig je e-mailadres door op de link in de e-mail te klikken.

Hoe werkt de app?

De SlimWonen App gebruikt slimme meter data om jouw energieverbruik te laten zien.  De SlimWonen App is niet gekoppeld aan, bijvoorbeeld, één energieleverancier. Lees meer over de app op: www.slimwonenapp.nl.  Of neem contact op met [email protected].