Kijk wat mogelijk is in Gemeente Zwartewaterland

Wat is voor mij de beste investering? Doe de quickscan
Workshop Energieneutraal Verbouwen 20 maart 2019
20190320 De Trefkoele+ in Dalfsen

20 maart 19.30  - 21.30 uur De Trefkoele+, Dalfsen, Ruigedoornstraat 108  Op 20 maart kunnen huiseigenaren gratis deelnemen aan een workshop Energieneutraal Verbouwen. De workshop is bedoeld voor huiseigenaren die verbouwplannen hebben of die aan de slag willen met het energieneutraal maken van hun woning. Energieneutraal verbouwen van mijn woning, wat houdt dit in? De workshop geeft je antwoord op deze vraag. Er wordt aandacht besteed aan maatregelen, kosten en financiering. Ook kun je je opgeven voor vervolgactiviteiten.

Bekijk activiteit
Activiteit Workshop Energieneutraal Verbouwen 20 maart 2019
WoonWijzerWinkel

Altijd een oplossing om uw huis duurzamer te maken! De WoonWijzerWinkel Noord-en Oost Nederland is een initiatief van IW Noord, Oost en Flevoland, OVG, de lokale gemeenten en de Provincie Overijssel. De WoonWijzerWinkel is de grootste duurzaamheidswinkel van Nederland, waar voor particulieren alle oplossingen voor duurzaam wonen bij elkaar te zien zijn. Per jaar voert de WoonWijzerWinkel duizenden maatregelen uit. Met kennis van zaken en een groot netwerk van erkende bedrijven kopen wij scherp in én garanderen wij kwaliteit.

Lees artikel
. Artikel WoonWijzerWinkel
Duurzaam (T)huis

Bij bestaande particuliere woningen kan nog veel energiebesparing worden gerealiseerd. Een energiezuinig huis zorgt voor verlaging van de energienota. Daarnaast wordt het woongenot vaak verbeterd.

Lees artikel
. Artikel Duurzaam (T)huis
Lees deze pagina voor