• Verbruik ik te veel energie?

    Ontdek het met onze energiecheck!

    Doe de energiecheck
  • Wat is voor mij de beste investering?

    Gratis online energieadvies met de quickscan!

    Doe de quickscan

Energieloket Zwartewaterland

Geeft u ook een maandsalaris uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u geld, is uw huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Zonnepanelen? Ook dat is een goede investering! Lastig? Nee hoor: het energieloket staat voor u klaar!

Kom naar de energie bespaar markt
22/01/2019 Sluuspoort, Handelskade 25 Zwartsluis

Vraag jij je weleens af hoe duurzaam jouw woning is en ben je benieuwd hoeveel geld jij kunt besparen? DCZ organiseert deze markt met ondersteuning van de gemeente Zwartewaterland en energiecoöperatie Energiek Zwartewaterland. Meerdere bedrijven en specialisten voorzien jou op De Energiebespaarmarkt graag van informatie en advies op maat. Want een energiezuinige woning heeft veel meer voordelen dan je denkt.

Meer informatie? Klik hieronder voor de flyer.

Flyer Energiebespaarmarkt Zwartsluis


Bekijk activiteit
Activiteit Kom naar de energie bespaar markt
De goede voornemens van Frans

Op het moment dat hij zijn eerste zonnepanelen liet plaatsen was hij 62 jaar. Te oud? Hij vond van niet. Volgens Frans heeft het investeren in duurzame maatregelen niets met leeftijd te maken, maar met verantwoordelijkheidsgevoel.  Hij voelt zich verantwoordelijk voor de toekomst, de aarde die hij wil doorgeven aan zijn kleinkinderen. Frans liet ons zien dat met een terugverdientijd van zeven jaar, de aanschaf van zonnepanelen zelfs op zijn zeventigste nog interessant zijn, hij is namelijk van plan om zeker ouder dan vijfentachtig te worden.


Lees artikel
. Artikel De goede voornemens van Frans
Aardgasvrij Bouwen
Met ingang van 1 juli 2018 komt de aansluitplicht voor aardgas voor netbeheerders te vervallen. Dit betekent dat vanaf die datum nieuwbouwwoningen en kleine bedrijfsgebouwen niet meer worden aangesloten op aardgas. Landelijk is de aandacht voor aardgasvrij bouwen in een versnelling gekomen. Ook de wetgeving wordt hierop in een hoog tempo aangepast.
Lees artikel
. Artikel Aardgasvrij Bouwen
Lees deze pagina voor