Kijk wat mogelijk is in Gemeente Staphorst

Wat is voor mij de beste investering? Doe de quickscan
Workshop Energieneutraal Verbouwen Staphorst

Energieneutraal verbouwen van mijn woning, wat houdt dit in? Tijdens de workshop krijg je antwoord op deze vraag. De energieneutraalcoach die de workshop leidt, besteedt aandacht aan maatregelen, kosten en financiering. Tijdens de workshop is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en kun je je opgeven voor vervolgactiviteiten van het project. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om - samen met andere geïnteresseerden - een energieneutrale woning bij jou in de buurt te bezoeken.

Bekijk activiteit
Activiteit Workshop Energieneutraal Verbouwen Staphorst
Workshop Energieneutraal Verbouwen Hardenberg

Workshop Energieneutraal Verbouwen Op 8 oktober kunnen huiseigenaren gratis deelnemen aan een workshop Energieneutraal Verbouwen in Hardenberg. De workshop is bedoeld voor huiseigenaren die verbouwplannen hebben of aan de slag willen met het energieneutraal maken van hun woning.

Bekijk activiteit
Activiteit Workshop Energieneutraal Verbouwen Hardenberg
Acties voor een lagere energierekening

Hebt u een koophuis? Hou dan de brievenbus in de gaten. Rond 24 september valt er bij alle huiseigenaren in de gemeente Hardenberg een brief op de mat met aantrekkelijke acties om in de eigen woning energie te besparen en daarmee de energierekening te verlagen. 

Lees artikel
. Artikel Acties voor een lagere energierekening
Bezoek de bijeenkomst 'Energiezuinig en comfortabel wonen' in IJhorst
. Artikel Bezoek de bijeenkomst 'Energiezuinig en comfortabel wonen' in IJhorst
Lees deze pagina voor