• Verbruik ik te veel energie?

    Ontdek het met onze energiecheck!

    Doe de energiecheck
  • Wat is voor mij de beste investering?

    Gratis online energieadvies met de quickscan!

    Doe de quickscan

Welkom bij energieloket Ommen

Geeft u ook een maandsalaris uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u geld, is uw huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Zonnepanelen? Ook dat is een goede investering! Lastig? Nee hoor: het energieloket staat voor u klaar.

Samen besparen, heeft u tips?

Gedurende lange tijd van droogte worden we aangeraden om ons watergebruik tijdens piekuren nog verder te beperken. Probeer dus niet tussen 6.00 en 9.00 uur het zwembadje van uw kinderen te vullen of je tuin te sproeien en het zelfde geldt tussen 18.00 en 22.00 uur. Dit om te voorkomen dat ons drinkwater bruin wordt! Er is voldoende water op de wereld, maar we moeten er zuinig mee omgaan. Vooral uw warm water verbruik laat een grote afdruk achter op de aarde.


Lees artikel
. Artikel Samen besparen, heeft u tips?
Aardgasvrij Bouwen
Met ingang van 1 juli 2018 komt de aansluitplicht voor aardgas voor netbeheerders te vervallen. Dit betekent dat vanaf die datum nieuwbouwwoningen en kleine bedrijfsgebouwen niet meer worden aangesloten op aardgas. Landelijk is de aandacht voor aardgasvrij bouwen in een versnelling gekomen. Ook de wetgeving wordt hierop in een hoog tempo aangepast.
Lees artikel
. Artikel Aardgasvrij Bouwen
Lees deze pagina voor