• Verbruik ik te veel energie?

    Ontdek het met onze energiecheck!

    Doe de energiecheck
  • Wat is voor mij de beste investering?

    Gratis online energieadvies met de quickscan!

    Doe de quickscan

Welkom bij energieloket Hardenberg

Geeft u ook een maandsalaris uit aan energie? Dat kan anders! Met isolatie bespaart u geld, is uw huis 's winters warm en 's zomers lekker koel. Zonnepanelen? Ook dat is een goede investering! Lastig? Nee hoor: het energieloket staat voor u klaar.

Goede voornemens? Hier wat tips!

2019, een jaar waarin veel gaat veranderen of juist niet? Dat mag iedereen zelf bepalen, net als het nemen van goede voornemens. Stoppen met roken, vaker op de fiets naar het werk, meer bewegen, minder snoepen of misschien wel energiezuiniger leven? Voor dat laatste voornemen krijgt u in dit artikel handige tips. Niet alleen energiezuiniger, maar u kunt ook nog veel geld besparen.


Lees artikel
. Artikel Goede voornemens? Hier wat tips!
Gevraagd: lokale bedrijven

De energietransitie in de gebouwde omgeving is in volle vaart. De gemeente Hardenberg informeert via het Energieloket huiseigenaren over energiebesparende maatregelen en duurzame energie. In deze transitie vormen particulieren een grote uitdaging. In samenwerking met Woningwaard wil de gemeente Hardenberg daarom een buurtinitiatief starten in Balkbrug. Het doel? Door passend advies meer energie neutrale woningen


Lees artikel
. Artikel Gevraagd: lokale bedrijven
Lees deze pagina voor