Kijk wat mogelijk is in Gemeente Dalfsen

Wat is voor mij de beste investering? Doe de quickscan
Workshop Energieneutraal Verbouwen 20 maart 2019
20190320 De Trefkoele+ in Dalfsen

20 maart 19.30  - 21.30 uur De Trefkoele+, Dalfsen, Ruigedoornstraat 108  Op 20 maart kunnen huiseigenaren gratis deelnemen aan een workshop Energieneutraal Verbouwen. De workshop is bedoeld voor huiseigenaren die verbouwplannen hebben of die aan de slag willen met het energieneutraal maken van hun woning. Energieneutraal verbouwen van mijn woning, wat houdt dit in? De workshop geeft je antwoord op deze vraag. Er wordt aandacht besteed aan maatregelen, kosten en financiering. Ook kun je je opgeven voor vervolgactiviteiten.

Bekijk activiteit
Activiteit Workshop Energieneutraal Verbouwen 20 maart 2019
Energiebesparen in uw monument: informatie en Erfgoed Energiescan met €200,- korting!

In veel monumenten liggen tal van mogelijkheden voor het besparen van energie. Maar waar begint u en hoe pakt u het aan? De gemeente Dalfsen biedt monumenteneigenaren uit de gemeente naast informatie ook de mogelijkheid om een Erfgoed Energiescan te laten uitvoeren. Tot september 2019 ontvangt u zelfs € 200,- korting.

Lees artikel
. Artikel Energiebesparen in uw monument: informatie en Erfgoed Energiescan met €200,- korting!
De warmte actie

Gemakkelijk van het gas af met de warmtesubsidie van de gemeente Dalfsen

U hoort het de laatste tijd vast vaak: we moeten van het gas af. Het Rijk richt zich op een gasloos Nederland in 2050. De gemeente Dalfsen wil u helpen uw gasverbruik te verminderen of zelfs helemaal van het gas af te gaan. Met de speciale warmtesubsidie helpen wij u daarmee op weg!

Lees artikel
. Artikel De warmte actie
Lees deze pagina voor