Kijk wat mogelijk is in Gemeente Dalfsen

Wat is voor mij de beste investering? Doe de quickscan
Workshop Energieneutraal Verbouwen Staphorst
Activiteit Workshop Energieneutraal Verbouwen Staphorst
Workshop Energieneutraal Verbouwen Dalfsen
Activiteit Workshop Energieneutraal Verbouwen Dalfsen
Bereikbaarheid in de vakantieperiode

Wat fijn dat u onze website bezoekt. Veel van onze diensten zijn automatisch ingeregeld waardoor u ook in de vakantieperiode direct antwoord krijgt

Lees artikel
. Artikel Bereikbaarheid in de vakantieperiode
Duurzaam wonen

De energietransitie heeft veel invloed op onze manier van wonen, de nieuwe situatie vraagt dat woningen gebruik gaan maken van duurzame  elektriciteits- en warmtebronnen. Het is verstandig om zo min mogelijk energie te verbruiken, het (beter) isoleren van de woning is daarbij erg belangrijk.
De Fam. Weekamp heeft de laatste jaren meerdere duurzame investeringen gedaan waardoor de vaste lasten voor elektriciteit en gas zijn afgenomen. Voor de stroomvoorziening  zijn er 16 zonnepanelen geïnstalleerd. De woning wordt verlicht met ledverlichting omdat dit een zeer laag energieverbruik heeft. Om de woning comfortabel te kunnen verwarmen is er in 2018 gekozen voor de aanschaf van een pelletkachel, naast de bestaande cv-installatie. De woning uit het jaar 2000 is erg goed geïsoleerd waardoor de warmte goed wordt behouden. De volgende stap is het installeren van een zonneboiler om ook het tapwater op een duurzame manier te kunnen verwarmen.

Lees artikel
. Artikel Duurzaam wonen
Lees deze pagina voor