Energieneutraal Coach Jan stelt zich voor

Kies voor een coach om van plan naar uitvoering te gaan

In het project Energieneutraal Vebouwen ondersteunen twee energieneutraal coaches de huiseigenaren bij hun plannen.  De coach stelt zich graag aan je voor. Mijn naam is Jan Nieuwveld en tijdens het project Energieneutraal verbouwen ben ik graag uw Energieneutraal Coach.

Al meer dan 25 jaar adviseer ik particulieren, overheden, aannemers en installateurs en probeer ik ze enthousiast te maken om woningen energiezuinig te maken. Zo heb ik samen met anderen voor bijvoorbeeld de provincie Groningen en de gemeente Utrecht, initiatieven opgezet om huiseigenaren te adviseren over energiebesparing. Van informatieavonden tot doorlichting van de woning, advies over te nemen maatregelen en hulp bij selectie van de aannemer. Het ging hierbij om zowel monumentale woningen als nieuwbouw woningen. Het oudste pand in Groningen stamde zelfs uit 1660.

Daarnaast heb ik als adviseur voor Urgenda op Texel 24 woningen verduurzaamd naar nul op de meter. En heb ik verschillende woningbouwverenigingen geholpen met de verduurzaming van hun woningvoorraad.
Een goed  contact met huiseigenaren op basis van wederzijds respect, vertrouwen en eerlijkheid vind ik het belangrijkst. Daarnaast moet je ook duidelijk zijn over de verwachtingen van beide kanten. Zo voorkom je teleurstellingen.

In het project Energieneutraal Verbouwen zie ik heel veel kansen voor huiseigenaren. Maar de grootste kans is dat huiseigenaren met hulp tot een aantal praktische keuzes kunnen komen. Met de grote hoeveelheid aan informatie en keuzemogelijkheden is dat namelijk enorm lastig. Zo blijft het niet alleen bij plannen, maar gaan huiseigenaren ook echt over tot het aanpakken van hun woning. Gaat u verbouwen? Kies dan voor een energieneutrale verbouwing! Kies voor een energieneutraal coach!

Wilt u meer weten over het project Energieneutraal verbouwen? Lees dan verder op deze pagina.
Via het project komt u in contact met Coach Jan Nieuwveld, bent u ook benieuwd naar de andere coach van het project? Klik dan hier voor het verhaal van Coach Remond Molenkamp.