Digitale workshop energieneutraal verbouwen

Wil je meer weten over Energieneutraal Verbouwen? Op donderdag 12 november staat een digitale workshop hierover op de planning. De workshop is bedoeld voor huiseigenaren die verbouwplannen hebben of aan de slag willen met het isoleren of energieneutraal maken van hun woning. Deelname aan de workshop is geheel gratis en vrijblijvend.

Energieneutraal verbouwen van mijn woning, wat houdt dit in? Tijdens deze workshop krijg je antwoord op deze vraag. De energieneutraalcoach die de workshop leidt, besteedt aandacht aan maatregelen, kosten en financiering. Tijdens de workshop is er via de chat de mogelijkheid om vragen te stellen.

Digitale workshop op donderdag 12 november 2020
van 20.00 tot 21.00 uur

Schrijf je in het vak hiernaast in.

Interactieve vervolgworkshop
Op donderdag 26 november is er een interactieve vervolgworkshop van 20:00 tot 21:00 uur. Alleen voor deelnemers van de hierboven genoemde workshop of als u basiskennis heeft van energiebesparende maatregelen. Deze workshop is 100% interactief en geheel gebaseerd op de vragen van de deelnemers. Schrijft je in het vak hiernaast in.

Mocht je vragen hebben over de workshop neem dan contact met ons op.
Wil je meer over dit project weten? Download dan de flyer. Hierin lees je wat een energieneutraal coach is en wat de coach voor jou kan doen. Ook geeft de flyer inzicht over de kosten.