Energieneutraal Verbouwen

Wonen in een energieneutraal huis?

In een energieneutraal huis woont u comfortabel, wekt u uw eigen energie op en gebruikt u zo min mogelijk energie. Zo bent u klaar voor uw duurzame toekomst. Het energieneutraal maken van uw huis is best ingrijpend. Het gaat namelijk over een heel pakket aan maatregelen. Dit kunt u in één keer doen maar ook in stappen.
Wilt u meer informatie bezoek dan één van onze bijeenkomsten. Aan de rechterkant kunt u zich aanmelden.

Advies van een energieneutraal coach

We snappen dat u hierbij wel wat hulp kunt gebruiken. Informatie vindt u in onze brochure over duurzaam bouwen en wonen. Ook kunt u ondersteuning krijgen van een energieneutraal coach. De coach voorziet u van advies en kan samen met u een plan maken voor uw woning met uw wensen. Om u op weg te helpen biedt de gemeente een aantrekkelijke subsidie voor dit energieadvies. U betaalt voor dit advies slechts de helft van de gebruikelijke kosten. Om gebruik te maken van de kennis van één van de adviseurs raden wij u aan een kennismakingsworkshop bij te wonen. Deze workshop wordt in de avonduren gegeven. Bekijk de workshopdata hiernaast (scrol naar beneden als u deze pagina op uw mobiel bekijkt) of neem vrijblijvend contact met ons op.  De workshops ‘Een energieneutrale woning, wat houdt dit in?’ geven uitleg over energiebesparingsmaatregelen en de bijbehorende kosten en financiering.

 

Ervaringsverhaal

Wilt u alvast inspiratie opdoen? Lees dan het verhaal van Gees en Geert Nap, waarin zij vertellen hoe zij hun woning energieneutraal hebben gemaakt.

 

Project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel

Het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel, een regionaal project van zes Overijsselse gemeenten. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren waarmee het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt. Tijdens de workshop Energieneutraal Verbouwen hoort u hier meer over. In de workshops maakt u kennis met twee energieneutraal coaches.