Energieneutraal Verbouwen

Wonen in een energieneutraal huis?

In een energieneutraal huis woont u comfortabel, wekt u uw eigen energie op en gebruikt u zo min mogelijk energie. Zo bent u klaar voor uw duurzame toekomst. Het energieneutraal maken van uw huis is best ingrijpend. Het gaat namelijk over een heel pakket aan maatregelen. Dit kunt u in één keer doen maar ook in stappen.

Advies van een energieneutraal coach

We snappen dat u hierbij wel wat hulp kunt gebruiken. Daarom bieden wij u graag een brochure aan met alle informatie over duurzaam bouwen en wonen. Ook kunt u ondersteuning krijgen van een energieneutraal coach, die u graag van advies voorziet en samen met u een plan maakt voor uw woning met uw wensen. Om u op weg te helpen biedt de gemeente een aantrekkelijke subsidie voor een energieadvies. U betaalt voor dit advies slechts de helft van de gebruikelijke kosten. Om gebruik te maken van de kennis van één van de adviseurs raden wij u aan een kennismakingsworkshop bij te wonen. Deze workshop wordt in de avonduren gegeven. Bekijk de workshopdata hiernaast (scrol naar beneden als u deze pagina op uw mobiel bekijkt) of neem vrijblijvend contact met ons op.

‘Een energieneutrale woning, wat houdt dit in?’ In de workshops krijgt u antwoord op deze vraag. Er wordt uitleg gegeven over diverse energiebesparingsmaatregelen en de bijbehorende kosten en financiering. Tijdens de workshop kunt u zich ook opgeven voor vervolgactiviteiten van het Energieloket West-Overijssel.

 

Project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel

Woont u in een vrijstaande woning of in een 2-onder-1 kap woning? Dan kunt u meedoen aan het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel, een regionaal project van zes Overijsselse gemeenten. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren waarmee het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt. Tijdens de workshop Energieneutraal Verbouwen hoort u hier meer over. In de workshops maakt u kennis met twee energieneutraal coaches. Wilt u hen alvast een beetje leren kennen? Maak kennis met Jan, en Douwe.