Energieneutraal Verbouwen

Wonen in een energieneutraal huis?

In een energieneutraal huis woont u comfortabel, wekt u uw eigen energie op en gebruikt u zo min mogelijk energie. Zo bent u klaar voor uw duurzame toekomst. Het energieneutraal maken van uw huis is best ingrijpend. Het gaat namelijk over een heel pakket aan maatregelen. Dit kunt u in één keer doen maar ook in stappen.

Advies van een energieneutraal coach

We snappen dat u hierbij wel wat hulp kunt gebruiken. U kunt ondersteuning krijgen van een energieneutraal coach, hij voorziet u graag van advies en maakt samen met u een plan kan voor uw woning en met uw wensen. Om u op weg te helpen biedt de gemeente een aantrekkelijke subsidie voor een energieadvies. U betaalt voor dit advies dan slechts de helft van de gebruikelijke kosten. Om gebruik te maken van de kennis van één van de adviseurs raden wij u aan een kennismakingsavond bij te wonen. Bekijk de data hiernaast of neem hiervoor vrijblijvend contact met ons op.

Een energieneutrale woning, wat houdt dit in? De workshops geven u antwoord op deze vraag. Er wordt aandacht besteed aan maatregelen, kosten en financiering. Ook kunt u zich opgeven voor vervolgactiviteiten.

 

Project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel

Woont u in een vrijstaande woning of in een 2-onder-1 kap woning? Dan kunt u meedoen aan het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel, dat de gemeente samen met vijf andere Overijsselse gemeenten heeft opgezet. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren waarmee het energieneutraal verbouwen van uw huis een stuk eenvoudiger wordt. Tijdens de workshop hoort u hier meer over. In de workshops maakt u kennis met twee energieneutraal coaches. Wilt u alvast meer over hen weten? Klik hier voor Jan en klik hier voor Remond.