Voor uw duurzame verbouwing of zonnepanelen kunt u het beste spaargeld gebruiken. Het rendement is veel hoger dan de rente die u van de bank krijgt. Maar heeft u niet voldoende geld? Er is altijd een goedkope financiering. De rente is in Overijsel zo laag, dat u vaak meteen geld overhoudt!

De Energiebespaarlening is een aantrekkelijke financiering – in Overijssel met extra lage rente – voor mensen die hun huis duurzaam willen verbouwen. Denk aan investeringen in zonnepanelen, HR++ glas, spouwmuurisolatie, vloerisolatie, de zonneboiler, vloer- of bodemisolatie, duurzame verwarming en veel meer. U hoeft geen geld voor te schieten!

Omdat de energiebesparing vaak groter is dan de aflossing, begint u meteen te verdienen! U kunt tussen de 2.500,- en 50.000,- euro gefinancierd krijgen. Dat mag u in 7, 10 of 15 jaar afbetalen en boetevrij vervroegd aflossen. Het rentepercentage ligt tussen de 1,5 en 1,8 procent (peildatum 1 januari 2017 en afhankelijk van de looptijd en het individuele leenbedrag). En bent u ouder dan 75 jaar? Ook dan kunt u in Overijssel de lening aanvragen. Er is ook een vergelijkbare betalingsregeling voor VvE’s.

De belangrijkste formulieren en linkjes zijn bij ons aan te vragen. Zo hoeft u zelf niets uit te zoeken!