U heeft geïnvesteerd in een duurzaam huis. De koude vloer is verleden tijd en vol trots wekt u uw eigen energie op met zonnepanelen. Had u dit maar eerder gedaan, niet? Wij zouden het erg leuk vinden als u uw verhaal wilt vertellen, want daarmee inspireert andere inwoners!

Veel mensen twijfelen namelijk over energiezuinige maatregelen, want op internet zien ze door de bomen het bos niet meer. Anderen laten zich bang maken door negatieve verhalen in de media. Over vochtige muren, PUR isolatie of zonnepanelen die brandgevaar zouden opleveren.

Uw verhaal helpt! Bent u blij met uw verbeterde woning en wilt u anderen laten zien dat energie besparen niet moeilijk is? Word dan ambassadeur en deel uw ervaring! Vertel bijvoorbeeld uw buren over het rendement van uw zonnepanelen of inspireer met uw verhaal de leden van uw sportvereniging. Wij helpen u ermee!

Als ambassadeur zetten we u graag in het zonnetje. Hoe? Daar komen we uit! We kunnen bijvoorbeeld een mooi verhaal over u schrijven voor op de website of op Facebook. Maar wij kunnen ook een bijeenkomst met u organiseren. En wordt u helemaal warm van energiebesparing? Dan kunnen we u zelfs een opleiding aanbieden tot energiecoach.

Aanmelden kan hiernaast, maar u kunt ons ook bellen met uw idee. Wij staan overal voor open, want u maakt het verschil!