Workshop Energieneutraal Verbouwen Staphorst

Workshop Energieneutraal Verbouwen voor huiseigenaren

6 oktober 2020,  19.30  - 21.30 uur

Hotel Waanders, Staphorst.

 

Energieneutraal verbouwen van mijn woning, wat houdt dit in? Tijdens de workshop krijg je antwoord op deze vraag. De energieneutraalcoach die de workshop leidt, besteedt aandacht aan maatregelen, kosten en financiering. Tijdens de workshop is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en kun je je opgeven voor vervolgactiviteiten van het project. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om - samen met andere geïnteresseerden - een energieneutrale woning bij jou in de buurt te bezoeken.

Wij maken energieneutraal verbouwen eenvoudiger


Het project: Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel biedt ondersteuning aan huiseigenaren waarmee het energieneutraal verbouwen van je huis een stuk eenvoudiger wordt. Tijdens de workshop hoor je hier meer over.

Uit een enquête onder huiseigenaren die deze workshop eerder volgden, blijkt dat bijna 80% vrienden en kennissen aanraadt deze workshop te volgen.

Meld je direct aan


Wil jij jouw huis verbouwen? Meld je dan aan voor de workshop door het groene formulier op deze pagina in te vullen. Bekijk je dit bericht op je laptop? Dan vind je het formulier aan de rechterzijde. Lees je dit bericht op jouw smartphone? Dan vind je het formulier door naar beneden te scrollen.