Workshop Energieneutraal Verbouwen Dalfsen

Workshop Energieneutraal Verbouwen voor huiseigenaren

12 november 2020,  19.30  - 21.30 uur

De Trefkoele, Dalfsen.

Ook dit jaar kun je weer deelnemen aan een workshop Energieneutraal Verbouwen van het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel. Op 12 november staat de workshop in de gemeente Dalfsen op de planning. De workshop is bedoeld voor huiseigenaren die verbouwplannen hebben of aan de slag willen met het energieneutraal maken van hun woning. Deelname aan de workshop is gratis.

Energieneutraal verbouwen van mijn woning, wat houdt dit in? Tijdens de workshop krijg je antwoord op deze vraag. De energieneutraalcoach die de workshop leidt, besteedt aandacht aan maatregelen, kosten en financiering. Tijdens de workshop is er voldoende ruimte voor het stellen van vragen en kun je je opgeven voor vervolgactiviteiten van het project. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om - samen met andere geïnteresseerden - een energieneutrale woning bij jou in de buurt te bezoeken.

Woon je in een vrijstaande woning of in een 2-onder-1 kap woning? Dan kun je meedoen aan het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel, dat de gemeente samen met vijf andere Overijsselse gemeenten heeft opgezet. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren waarmee het energieneutraal verbouwen van je huis een stuk eenvoudiger wordt. Tijdens de workshop hoor je hier meer over.

Uit een enquête onder huiseigenaren die deze workshop eerder volgden, blijkt dat bijna 80% vrienden en kennissen aanraadt deze workshop te volgen.

Heb jij plannen om je huis (energieneutraal) te verbouwen? Meld je dan aan voor de workshop door het groene formulier op deze pagina in te vullen. Bekijk je dit bericht op je laptop? Dan vind je het formulier aan de rechterzijde. Lees je dit bericht op jouw smartphone? Dan vind je het formulier door naar beneden te scrollen.