Energieneutraal Verbouwen workshop 12 november

Energieneutraal verbouwen workshop
12 november 19.30  - 21.30 uur
De Schakel, Hasselt, Kastanjelaan 3


Op dinsdagavond 12 november kunnen huiseigenaren gratis deelnemen aan een workshop Energieneutraal Verbouwen. De informatieavond is bedoeld voor huiseigenaren die verbouwplannen hebben of aan de slag willen met het energieneutraal maken van hun woning.

Energieneutraal verbouwen van mijn woning, wat houdt dit in?


De workshop geeft je antwoord op deze vraag. Er wordt tijdens deze onder andere aandacht besteed aan maatregelen, kosten en financiering. Ook kun je je op deze avond opgeven voor vervolgactiviteiten van het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel.

Woon je in een vrijstaande woning of in een 2-onder-1 kap woning? Dan kun je meedoen aan dit project, dat de gemeente samen met vijf andere Overijsselse gemeenten heeft opgezet. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren waarmee het energieneutraal verbouwen van je huis een stuk eenvoudiger wordt. Tijdens de informatieavond op dinsdag 12 november 2019 hoor je hier meer over.

Uit een enquête onder huiseigenaren die deze workshop eerder volgden, blijkt dat bijna 80% vrienden en kennissen aanraadt deze workshop te volgen.

Heb jij plannen om je huis te verbouwen? Meld je dan aan voor de workshop via de button rechts op deze pagina.