Workshop Energieneutraal verbouwen 10 december

Energieneutraal Verbouwen workshop
10 december 19.30  - 21.30 uur
Rabo Theater De Meenthe, Steenwijk, Stationsplein 1


Op dinsdagavond 10 december 2019 kunnen huiseigenaren gratis deelnemen aan een workshop Energieneutraal Verbouwen in Steenwijk. De informatieavond is bedoeld voor huiseigenaren die verbouwplannen hebben of aan de slag willen met het energieneutraal maken van hun woning.

Energieneutraal verbouwen van mijn woning, wat houdt dit in?


De workshop geeft je antwoord op deze vraag. Er wordt tijdens deze avond onder andere aandacht besteed aan maatregelen, kosten en financiering. Ook kun je je op deze avond opgeven voor vervolgactiviteiten van het project Energieneutraal Verbouwen West-Overijssel.

Woon je in een vrijstaande woning of in een 2-onder-1 kap woning? Dan kun je meedoen aan dit project, dat de gemeente samen met vijf andere Overijsselse gemeenten heeft opgezet. Het project biedt ondersteuning aan huiseigenaren waarmee een energieneutrale verbouwing van je huis een stuk eenvoudiger wordt. Tijdens de informatieavond op dinsdag 10 december aanstaande hoor je hier meer over.

Uit een enquête onder huiseigenaren die deze workshop eerder volgden, blijkt dat bijna 80% vrienden en kennissen aanraadt de workshop te volgen.

Heb jij plannen om je huis te verbouwen en kun je daar wel wat tips bij gebruiken? Meld je dan aan voor de workshop via de button rechts op deze pagina.