Webinar woningverduurzaming terugkijken

Tachtig woningeigenaren uit de gemeente Staphorst namen woensdag 10 juni jl. deel aan de webinar ‘Hoe verduurzaam ik mijn woning slim en betaalbaar?’ Wil jij jouw woning ook verduurzamen en wil je weten hoe je dat het beste kunt doen? Kijk dan nu de informatiebijeenkomst online terug.

Tijdens de webinar kregen woningeigenaren informatie over het energiezuiniger maken van hun huis, de te verwachten kosten en opbrengsten, en subsidies en regelingen. Deelnemers aan de bijeenkomst beoordelen deze gemiddeld met een 8.

De bijeenkomst werd georganiseerd door de gemeente Staphorst samen met Wij Duurzaam Staphorst. Ook Kiekebos & Bakker Klimaattechniek en BEVO Isolaties & Duurzaamheid leverden een bijdrage aan de bijeenkomst.

Vanaf 17 juni tot en met 1 juli kun je de online informatiebijeenkomst op een voor jou geschikt moment terugkijken. Met deze mogelijkheid komen we tegemoet aan de grote interesse in dit onderwerp. Je kunt je registreren via https://bit.ly/3cNydMD

Alleen voor Staphorst
Iedere deelnemer uit de gemeente Staphorst krijgt na afloop een gratis energiebespaartas met een totale waarde van €75 aangeboden met daarin energiebesparende producten en een kortingsbon (maximaal één tas per huisadres). Ook kunnen deelnemers zich aanmelden voor een gratis energieadviesgesprek.