Tags:

Vervolg workshop energieneutraal verbouwen 7 maart

Vervolg workshop energieneutraal verbouwen
7 maart 19.30 uur tot 21.30 uur
Hotel en Restaurant “Waanders”


Heeft u afgelopen 30 januari deelgenomen aan de workshop energie neutraal verbouwen? Dan nodigen wij u van harte uit om deel te nemen aan het vervolg van deze workshop op 7 maart in hotel restaurant Waanders.

Tijdens de bijeenkomst komen de do's en dont's van energieneutraal verbouwen aan bod. Leggen de twee energieneutraalcoaches uit hoe het opstellen van een verbouwingsplan in zijn werk gaat. Gaan we dieper in op de verschillende financieringsmogelijkheden en is er ruimte om vragen te stellen.

Bezoek energieneutraal verbouwde woning
Deelnemers aan zowel de start- als de vervolgworkshop kunnen zich inschrijven voor een bezoek aan een energieneutraal verbouwde woning uit het eerder gehouden provinciale proeftuinproject. Tijdens een bezoek krijgt u inzicht in de aanpak van de huiseigenaar, kunt u ervaringen uitwisselen en de duurzame maatregelen bekijken. Op 10 maart zijn er weer woningen te bezichtigen, namelijk:


  • De woning van de familie Dijkstra in Holthone

  • De woningen van de families Nap en Van Dijk in Nieuwleusen


Wilt u een woning bezoeken of deelnemen aan de vervolgworkshop? Geef dat dan per mail door aan projectleider Greet Ruitenberg ([email protected]itenberg-advies.nl).U ontvangt na aanmelding een uitnodiging met de locatie en het tijdstip.