Tags:

Vervolgworkshop energieneutraal verbouwen 5 februari

Vervolgworkshop energieneutraal verbouwen
5 februari 19.30 - 21.30 uur
Het Roode Hert, Dalfsen

Deelnemers aan de eerste workshop van 12 december kunnen op 5 februari deelnemen aan een vervolgworkshop. De bijeenkomst wordt gehouden op maandag 5 februari vanaf 19.30 uur in Hotel Restaurant “Het Roode Hert” (Hessenweg 41, 7722 PJ Dalfsen).

Tijdens de bijeenkomst komen de do’s en don’ts van energieneutraal verbouwen aan bod. Leggen de twee energieneutraalcoaches uit hoe het opstellen van een verbouwingsplan in zijn werk gaat. Gaan we dieper in op de verschillende financieringsmogelijkheden en is er ruimte om vragen te stellen.
Als u wilt deelnemen aan deze bijeenkomst, dan kunt u dit doorgeven aan projectleider Greet Ruitenberg ([email protected]). Graag met opgave van het aantal personen.

Bezoek energieneutraal verbouwde woning
Deelnemers aan zowel de start- als de vervolgworkshop kunnen zich inschrijven voor een bezoek aan een energieneutraal verbouwde woning uit het eerder gehouden provinciale proeftuinproject. Tijdens een bezoek krijgt u inzicht in de aanpak van de huiseigenaar, kunt u ervaringen uitwisselen en de duurzame maatregelen bekijken. Op de volgende datums zijn woningen te bezoeken:
    • Zaterdagmiddag 3 februari. Twee-onder-een kap woningen (installaties: bodemwarmtepomp, zonneboiler (heatpipes), PV-panelen / luchtwarmtepomp, houtkachel, zonneboiler).

    • Donderdagmiddag 8 maart. Vrijstaande woning (installaties: warmtepomp, PV panelen, triple glas).
Beide woningen zijn natuurlijk ook goed geïsoleerd!

Wilt u een woning bezoeken? Geef dan per mail door aan projectleider Greet Ruitenberg ([email protected]) naar welke woning uw voorkeur uitgaat. U ontvangt na aanmelding een uitnodiging met de locatie en het tijdstip. Er worden op de middag meerdere rondleidingen in kleine groepjes georganiseerd.