Tags:

Informatieavond ‘Gas terug!’

Natuuractiviteitencentrum De Koppel organiseert een aantal  informatieavonden over energiebesparing en duurzaamheid. Op 1 mei is het thema ‘Gas terug!’ met twee deskundige sprekers. De avond start om 20.00 uur.

Want dat we moeten gaan nadenken over onze energiebronnen, is wel duidelijk. Fossiele brandstoffen zijn eigenlijk geen optie meer, zeker nu er al zoveel andere technieken zijn. Maar kan de zon het aardgas vervangen? Op het antwoord gaat spreker Henk Meulink in. Hij heeft jarenlange ervaring met de verschillende soorten zonnepanelen en zonneboilers en is oprichter van Mijn Energiefabriek, de Hardenbergse groothandel in panelen. Ook bekend van panelen die ín het dak geïntegreerd worden. Daarnaast is hij de vraagbaak voor installateurs op het gebied van zonne-energie.

Het tweede deel van de avond vertelt Daan Hartgers over de praktijk van gasvrij wonen. Lever je comfort in? Bespaar je alleen energie of ook geld? Moet er veel nieuwe apparatuur aangeschaft worden of valt dat mee? Interessante vragen waarop de heer Hartgers als wooncoach voor Duurzaam Thuis Twente en ervaringsdeskundige het antwoord weet. Dus wilt u energie besparen, gaat u (ver)bouwen of wilt u profiteren van nieuwe technieken, meld u dan aan bij De Koppel via 0523-273388, ook voor meer informatie. Inloop vanaf 19.45 uur, aanvang van de avond om 20.00 uur.

De Koppel is te vinden aan de Vechtstraat 8 te Hardenberg. Openingstijden: dinsdag t/m vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur en in de weekenden van 13.00 tot 16.00 uur. De Koppel is ook een van de 5 Anjerpunten in het Vechtdal. Website www.dekoppel.com.

Entree € 3,- inclusief een kop koffie of thee.
Opgave wordt op prijs gesteld