Tags:

Gratis adviesgesprek voor duurzame ondernemers

Ook dit jaar kunnen ondernemers zich aanmelden voor hulp bij het verduurzamen van hun bedrijf. Samen met een onafhankelijke adviseur wordt een plan gemaakt voor bijvoorbeeld LED-verlichting, isolatie en andere energiebesparingen. Uiteraard wordt ook gekeken naar subsidies en financiering.

In 2019 is de gemeente Dalfsen, samen met de Energieke Regio en de provincie Overijssel een ondersteuningsprogramma begonnen voor ondernemers. Aanleiding was onder meer de verplichting voor bedrijven om rendabele energiebesparende maatregelen te realiseren. Veel ondernemers waren bij de diverse bijeenkomsten aanwezig en hebben gebruik gemaakt van het gratis adviesgesprek.

Vanwege de positieve reacties heeft de gemeente Dalfsen besloten om de actie in 2020 voort te zetten. Waarschijnlijk worden dit najaar opnieuw een aantal informatiebijeenkomsten georganiseerd. De data volgen zo snel mogelijk. Het gratis adviesgesprek kan nu al worden ingepland. Aanmelden voor het adviesgesprek kan via [email protected] of door te bellen naar 140529.