Tags:

Energieneutraal Verbouwen

Het energieneutraal maken van een huis is best een ingrijpende en kostbare verbouwing. Om huiseigenaren hierbij te ondersteunen hebben de gemeenten Dalfsen, Hardenberg, Ommen, Staphorst, Steenwijkerland en Zwartewaterland en Stichting Pioneering de handen ineen geslagen.

Met het project Energie Neutraal Verbouwen wordt een standaardaanpak ontwikkeld voor vrijstaande woningen en 2-onder-1 kap woningen. Hierdoor wordt energieneutraal verbouwen eenvoudiger en goedkoper voor zowel woningeigenaren als bouwbedrijven.
Het project wordt ondersteund door de provincie Overijssel en de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG).

Registreer u als belangstellende
Heeft u plannen om uw huis energieneutraal te verbouwen en wilt u op de hoogte gehouden worden over dit thema? Vul dan uw e-mail adres in. Dan houden wij u op de hoogte van dit project en sturen u binnenkort meer informatie toe.

Meer weten?
Wij hebben ter inspiratie een brochure gemaakt met ervaringen van bewoners die de stap al hebben gezet, deze vraagt u hier aan. Heeft u vragen over dit project? Vul dan het contactformulier in en geef aan dat u interesse hebt in energieneutraal verbouwen. We nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.