Tags:

Aan de slag voor een duurzame woning in Dalfsen

De gemeente Dalfsen zet volop in op het stimuleren van woningeigenaren om hun woning te verduurzamen. Wij informeren u  graag over de vele mogelijkheden en subsidies. Daarnaast helpen wij u op weg via een gratis keukentafelgesprek van onze Energiecoach of een kunt een verbouwplan maken via het project Energieneutraal Verbouwen.

Zelf ook aan de slag?


Het energieloket is het startpunt voor al uw vragen over zonnepanelen, isolatie, subsidie, financiering, bedrijven en meer! Kijk voor informatie op www.dalfsen.nl/duurzaamdalfsen.

Gratis keukentafelgesprek


Is uw dak geschikt voor zonnepanelen? Hoe goed is uw woning geïsoleerd? Hoe zit het met de ventilatie van uw woning? Wat is de beste optie voor u op het gebied van duurzame warmte? Onze onafhankelijke adviseur Roelof komt gratis bij u thuis en bespreekt met u de beste mogelijkheden om uw woning duurzaam te verbeteren. Na het gesprek krijgt u een kort verslag om rustig na te kunnen lezen wat is besproken. Interesse in een gratis energiegesprek? Aanmelden kan via [email protected] of door te bellen naar 140529.

Energieneutraal Verbouwen


Om uw woning energieneutraal te maken, is een goed plan handig en verstandig. De gemeente Dalfsen biedt u een onafhankelijke specialist aan die samen met u een plan maakt voor uw woning. Van isolatie tot warmtepomp. U betaalt slecht de helft van de advieskosten. Daarnaast organiseren wij binnen dit project regelmatig workshops en excursies.  Aanmelden kan via [email protected] of door te bellen naar 140529.