WoonWijzerWinkel

Altijd een oplossing om uw huis duurzamer te maken!
De WoonWijzerWinkel Noord-en Oost Nederland is een initiatief van IW Noord, Oost en Flevoland, OVG, de lokale gemeenten en de Provincie Overijssel. De WoonWijzerWinkel is de grootste duurzaamheidswinkel van Nederland, waar voor particulieren alle oplossingen voor duurzaam wonen bij elkaar te zien zijn. Per jaar voert de WoonWijzerWinkel duizenden maatregelen uit. Met kennis van zaken en een groot netwerk van erkende bedrijven kopen wij scherp in én garanderen wij kwaliteit.

Voor iedere woning en budget zijn er oplossingen op maat. Om een keuze te maken uit de vele oplossingen, kunnen particulieren deze uitgebreid in de showroom bekijken. Er zijn zoveel mogelijkheden om uw woning duurzaam te maken en geld te besparen, dat het moeilijk is om een keuze te maken. De WoonWijzerWinkel helpt u bij deze keuze. U kunt een kijkje komen nemen in onze showroom. Er zijn diverse duurzame oplossingen te vinden; van eenvoudige verbeteringen tot technische installaties en Nul-Op-De-Meter aanpakken.

Wij  bieden oplossingen voor iedere woning en voor ieder budget. Onze adviseurs vertellen u graag wat in uw situatie mogelijk is en wat de kosten en opbrengsten zijn. Om de klanten de beste advies te geven verdiept de WoonWijzerWinkel zich in de situatie van de klant. Wij geven u advies op maat! Wilt u liever advies aan huis? Ook dat is mogelijk, middels een woningopname. Bent u nog niet helemaal uit wat de beste investering is voor uw woning? Dan kunt u altijd vrijblijvend advies aanvragen.